Kategoriserte innlegg: Rapport

Verdien av idrett i Innlandet

Idrettens betydning og innflytelse strekker seg dypt i ulike aspekter av samfunnsutvikling i Innlandet. Dette viser en kartlegging av idrettens betydning i Innlandet som forsker Iveta Malasevska har gjort for Innlandet fylkeskommune. Formålet er å øke kunnskapen om hvordan ulike deler av idretten bidrar til verdiskaping, og hva som kjennetegner denne verdiskapingen. Innlandet som idrettsfylket… Les mer »

Hvor godt forberedt er HINN-studentene i møtet med arbeidslivet?

2 av 3 uteksaminerte bachelorstudenter ved Høgskolen i Innlandet er i jobb. 28 prosent studerer videre og kun 5 prosent er jobbsøkere. Dette viser Kandidatundersøkelsen 2022 ved HINN. Undersøkelsen er utarbeidet i samarbeid mellom utdanningsavdelingen og Østlandsforskning, og er gjennomført  av Asbjørn Kårstein og Iveta Malasevska ved Østlandsforskning. -Verdien av en slik rapport og undersøkelse… Les mer »

Innovasjon i Innlandet

Innlandets næringsliv kommer på mange måter bra ut når det dreier seg om innovasjon. Dette er konklusjonen i rapporten ‘Innovasjon i Innlandet’, som Østlandsforskning har utarbeidet på oppdrag for Sparebank1 Østlandet i serien Konjukturbarometer for Innlandet.  Analyse I rapporten gis det en oversikt over tilstanden i næringslivet i Hedmark og Oppland. Tallene er hentet fra Statistisk… Les mer »