Forskerne i prosjektet Bærekraftige Opplevelser i Reiselivet (BOR) starter snart feltarbeidet på Dovre og inviterer alle brukere av Dovrefjell og Dombås til å dele bilder av sine opplevelser her. Prosjektet er et samarbeid mellom NINA, Høgskolen i Innlandet og Østlandsforskning, i regi av Senter for reiselivsforskning.

Les mer om prosjektet Bærekraftige Opplevelser i Reiselivet her.

Reiselivsforskerne ønsker å få vite hvordan vi bruker Dovrefjellet, tettstedene og området rundt. Hva betyr Dovre for oss? Hva gjør, ser og opplever vi her? Vil du inspirere andre til å ta turen hit?

#vårtdovre

Enten du er fastboende, besøkende, turist, hyttebeboer eller gjennomreisende på Dovre: Ta ett bilde og legg det ut på Instagram med #vårtdovre. Det legges ingen føringer i hva du deler, om det er hverdagsbilder eller turbilder, fjellbilder eller bilder fra tettstedene. Dine bilder blir analysert i forskningsprosjektet og muligens brukt i formidling av forskningsresultater.

Alle som blir med på eksperimentet og tagger med #vårtdovre er med i trekningen av en gavepakke med godsaker fra Dovre. OBS! For at andre kan fange opp dine bilder, bør du ha en åpen insta-profil.

Deltakelsen er mulig fram til 1.september. Inviter gjerne andre til å bli med på å skape et felles fotoalbum!

Se eksempler på bilder her: