Kontaktene i Norges Bank nettverk region Innland blir invitert til årets næringslivsseminar med sentralbanken den 28.september. Seminaret er et samarbeid mellom Østlandsforskning,

Høgskolen i Innlandet og Sparebank 1 Østlandet og finner i år sted på Storhove på Lillehammer.

Bakgrunn

Norges Bank, som er ansvarlige for Norges rente- og pengepolitikk, baserer seg på kunnskap innhentet av forskere. Østlandsforskning er ansvarlig for innsamlingen av data i region Innland, som strekker seg fra Eidskog i sør til Sjåk i nord. 200 store og små bedrifter rapporterer om sysselsetting, investeringer, kostnader og forventninger.

Se de siste tall fra region innland her (mai 2018)

Samarbeidspartnerne blir årlig invitert til et seminar hvor sentralbanken reflekterer rundt Norges økonomi. Hvordan er utsiktene framover?

Bilde: Colourbox

Programmet

Visesentralbanksjef Jon Nicolaisen og Investeringsdirektør Ole Christian Bech-Moen, Norges Bank Investment Management (Statens pensjonsfond utland) holder foredrag og er tilgjengelig for spørsmål.

Tre bedrifter i nettverket presenterer sine foretak og illustrerer mangfoldet i næringslivet. Det blir foredrag med Jørn Nørstelien, administrerende direktør i Gausdal Bruvoll og Thor Arve Øveraasen, administrerende direktør i Øveraasen. I tillegg presenterer administrerende direktør Skjalg Sylte Stavheim i Hexagon Ragasco sin virksomhet.

Etter lunsj skal delegasjonen fra Norges Bank på befaring på Sjusjøen, der Mathias Neraasen fra Ringsaker Almenning forteller om virksomheten og planene fremover.

Se invitasjonen med hele programmet her (PDF)