Fabrikkenseminar

KULTURELLE OG KREATIVE NÆRINGER — HVA VET VI NÅ?  Og hvordan skal vi bruke denne kunnskapen videre? Fabrikkenseminar er et samarbeid mellom blant andre Kunnskapsverket, Høgskolen i Innlandet og Fabrikken på Lillehammer og finner i år sted den 20. september. Se her for programmet og påmelding.

11th International Social Innovation Research Conference Glasgow

Mari Bjerck presenterer en paper om Social Innovation in Marginalised and Rural Areas (SIMRA) på  11th International Social Innovation Research Conference i Glasgow, den 2.september. http://www.isircconference2019.com/

Norges Bank næringslivsseminar 2019

Østlandsforskning er ansvarlig for å samle inn data til Norges Bank regionalt nettverk region Innland. Partnere i nettverket blir invitert til et fagseminar om norsk og innlandets økonomi den 28.oktober. Ledelsen i Norges Bank og i Statens pensjonsfond utland holder forelesning i makroøkonomi. Seminaret legges i år til Katapultsenteret i Raufoss.  Mer info og program… Les mer »

International Mountain Conference

Østlandsforskning ved Høgskolen i Innlandet deltar med 5 forskere på den International Mountain Conference i Innsbruck 8. til 12. september. Det har blitt akseptert fem abstracts fra Lillehammer: Mari Bjerck og Tor Arnesen presenterer ‘In-Migrants and Social Innovation in Rural Areas’ Winfried Ellingsen presenterer ‘Trans-formations’ i en workshop med tittelen Challaneges and Potensials of Demographic… Les mer »